Uncategorized

“Wonder Woman 1984” je konačno završio snimanje!

Glavna glumica ovog filma Gal Gadot je na svom Instagram profilu napokon objavila da je snimanje ovog filma konačno završeno.

Ne zna se još ništa o radnji filma, a pošto film dolazi u bioskope tek 2020. godine sigurno nam niko još dugo neće ništa reći. Oni koji jesu videli neke scene koje su bile prikazane na prošlim konvencijama kažu da film ni ne liči na onu “Wonder Woman” iz 2017. godine.

“Ovo će definitivno biti drugačiji film od svih ostalih DCEU filmova. Biće svetlili i blesaviji od svih do sada filmova. Wonder Woman 1984 će sijati pozitivnošću i dobrotom, pa će još biti i zaslađen tom nekom vibracijom osamdesetih godina. Što se tiče vremena u kojem se nalazi ovaj film, režiserka Peti Dženkins je rekla da su osamdesete godine na mnogo načina bile i ono najbolje i ono najgore što svet ima da ponudi. “Muzika je bila predivna, a u isto vreme smo otkrivali i one najgore stvari u vezi nas.” Rekla je Peti u jednom intervjuu. Time je verovatno htela da istakne i probleme vezane za Hladni Rat i pretnje nuklearnim ratom.

Film je originalno trebao da izađe 2019. mada smo sretni što imamo taj neki period da dišemo od svih tih Superheroj filmova. A Peti će imate dosta vremena da našminka film i da ga dotera baš onako kako želi.

Wonder Woman 1984 izlazi 5. juna 2020. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *