MoviesVesti

Tri “After Credits” scene iz filma “Hobbs and Shaw” prave put novim nastavcima

Baš kao što je i režiser ovog najnovijeg ostvarenja iz serijala “Paklene Ulice” i rekao, “iskoristiću šansu da Hobbs and Shaw bude odskočna daska za nove nastavke koji bi pratili nove junake.

Naime, pored Roka i Džejsona Stejtama, u filmu glume i Kevin Hart i Rajan Rejnolds koji bi takođe mogli da dobiju svoje filmove u budućnosti. Ako ovaj nastavak dobro prođe naravno.

Novi Likovi

Hobbs and Shaw je u najmanju ruku nelogičan film ali veoma VEOMA zabavan film. Zato je ovo idealan film za vas, ako želite akciju kakvu ste mogli samo da vidite u filmovima iz 90ih godina i da ugasite mozak na sat i po ili dva. Odmor za dušu i mozak.

Međutim, ova akciona avantura nije samo to. Ona je početak Hobbs and Shaw ugla u univerzumu franšize “Paklene Ulice”. Ovaj film stoji kao temelj novim likovima koji bi se mogli vratiti u budućnosti.

Pored Heti, koja će verovatno imati mnogo veću ulogu u budućnosti, Hobbs and Shaw prikazuje i Eizu Gonzalesa kao svojevrsnog krijumčara oružja poznatu kao Madam M, Kevina Harta kao maršala vazduhoplovstva Dinklija, Rajana Rejnoldsa kao Agenta Lokea i Roba Dilejnija kao Agenta Loeba.

Rejnoldsov agent Loke se pojavljuje i u “after credits” scenama kao (možda) mnogo jači i važniji lik nego što su Hobs i Šo zajedno.

Inače, Paklene Ulice: Hobs i Šo je upravo krenuo sa prvim projekcijama u našem regionu. Pa, izvolite u bioskop.