Uncategorized

Trejler za zastrašujući film “US” stigao baš za katolički Božić

Pa, srećan Božić svima koji danas slave! Evo, kompanije Univerzal je odlučila da daruje baš ovaj trejler novog filma Džordana Pilija (Jordan Peele). U principu je ovaj film od samog početka snimanja bio zavijen nekim velom misterije, ali dobili smo i taj kratak sinopsis sa portala Entertainment Weekly.

“Priča ovog filma je smeštena u sadašnjosti i prati Adelaidu i Gejba Vilsona i njihovo putovanje sa decom do Adelaidinog starog komšiluka na obali mora. Nakon što su jedan dan proveli na plaži sa porodicom Tajler, Adelaida (koju muči neka mora iz detinjstva) postaje sve više paranoična. Ona se plaši da će nešto mnogo loše da se desi njenoj porodici. A kako pada mrak, Vilsonovi počinju da viđaju neke čudne kreature kako se drže za ruke i stoje tiho i nepomično na početku njihovog dvorišta.”

Ove slike su same po sebi dosta jezive, ali ono što je Pili odradio sa svojim komedijama i hororima pokazuje da je on uvek nekoliko poteza ispred svih ostalih. Iako bi “Upad u kuću” trebao da bude ono što karakteriše ovaj film, Pili je do sada već dokazao da uvek ima neki skriveni plan sa svojim filmovima pa ni ovaj ne bi trebao da bude izuzetak.

A što se tiče fantastičnog trejlera, on baš i ne kaže mnogo o samoj priči. Međutim ono što prikazuje jeste veoma strašna akcija. Odmah vas uvuče i odmah imate neka pitanja. Ne daje nikakve odgovore a mogućnosti su beskonačne.

Ovaj film je sa trejlerom postao jedan od najočekivanijih filmova 2019. godine.

“US” stiže 15. marta 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *