MoviesVesti

Silvester Stalone na novom posteru za predstojeći film “Rambo: Poslednja Krv”

Silvester Stalone se polako priprema za poslednju borbu kao Džon Rambo na novom posteru za predstojeći film. Trideset i sedam godina nakon što je Slaj prvi put glumio mučenog veterana Vijetnamskog rata Džona Ramba dolazi do ovog poslednjeg nastavka. Valjda će biti poslednji…

Film je napisao Stalone u saradnji sa Mejuom Kirulnikom, a režirao ga je Ejdrijan Granberg (Get the Gringo). Poslednja Krv prati borbu Ramba protiv narko kartela koji je kidnapovao ćerku njegovog najboljeg prijatelja.

U tizeru možete videti da podseća na filmove kao što su Unforgiven ili Logan, u oba smera – kako u tom Western stilu tako i u prikazivanju Ramba kao nekog ko bi takvim delom herojstva pokušao da spere sve grehove iz prošlosti.

Naravno, film će biti označen kao R zbog količine nasilja koje će biti prikazano. To je takođe i ton koji možemo videti i na posteru.

Staloneov klon

Na fotografijama koje sam dodao u galeriju nalazi se i fotka Silvestera Stalonea i njegove mlađe verzije koju glumi Stefan Čapovski (Stefan Chapovskiy) – momak koji je celu svoju karijeru bazirao na ideji da liči na Silvestera Stalonea… I vala momak je preslikan Stalone iz mlađih dana.

Otkrivanje ovog talenta, ali i način na koji će biti prikazan u predstojećem filmu prikazaće nam budućnost filmova o Rambu. Možda mu i sina glumi… Who knows?!