TV ShowsVesti

Prvi “kao” trejler za drugu sezonu Titana

Prvi trejler za drugu sezonu serije Titani je ovde. Ima psa u njemu, Brusa Vejna, Supermenovog sina, 1,34 sekunde lika Deathstroke, promenjene scene iz prošle sezone, malo vedriju atmosferu i ništa od radnje nije prikazano. Eto, to imamo. Napokon trejler koji ne pokazuje mnogo o radnji, a svu našu pažnju usmerava samo na likove koje svi volimo. Dobro, istinu govoreći, to je veoma relativno zbog tih ukusa, razlika u njima, itd.

Ni jedan detalj radnje u ovoj novoj sezoni nije procureo (zamislite!). Ono što znamo jeste da će u sebi imati baš dosta superheroja. Pored lika Deathstroke, primetio sam i Akvamenovog sina (Aqualad) i sina i ćerku gore pomenutog lika.

Trejler

Sudeći po stripovima, ova dva lika Džeriko i Ravadžer bi trebali prvo da počnu sa Titanima, pa onda da ih izdaju zbog svoga oca (to je inače Deathstroke).

U prvoj sezoni Titana, Robin se udružio sa još nekoliko likova kako bi pobedio zlo iz neke druge dimenzije. Tu smo upoznali i likove kao što su Wonder Girl, Hawk, Dove, itd. Ti likovi bi trebali da se vrate i u ovoj sezoni, ali neki putem “sećanja” a neki postaju i stalna postava serije.

Under The Red Hood

Jedan od likova koji će ove sezone ući u stalnu postavu je i mladi Robin, Džejson Tod.

Već u prvoj sezoni smo videli da je mali “lak na obaraču” i da se iznervira za 0,3 sekunde. Taj mali bi trebao da “pogine” u nekom trenutku. To će dovesti do sloma Brusa Vejna koji će svu krivicu za smrt malog prebaciti na sebe.

Nakon nekoliko godina pojavljuje se jedna od najvećih pretnji po lik Batman-a i Nightwing-a (bivšeg Robina).

Lik, vičan akrobatici i borilačkim veštinama, koji zna svaki naredni korak naših heroja, biće Red Hood.

Naime, Džejsona Toda ćemo svi zavoleti u narednim sezonama Titana. Ubiće ga, pa će se vratiti u vidu lika Red Hood koji će, ljut na Batman-a i Nightwing-a jer ostavljaju kriminalce u životu, početi polako da eliminiše sve pretnje koje su oni ikada imali. Ali eliminisaće ih bez malo saosećanja.

Kraj

Eto, to je to što oni planiraju. Ali sve zavisi od gledanosti narednih sezona. Možda ništa ne bude od svega toga. Možda će sve postati (tupavo) poput superheroja na mreži CW. Ko će to znati.