MoviesVesti

Jeffrey Dean Morgan “Negan” Želi da Glumi u Ovom DC Filmu, a To Nije Batman!

Danas svaki glumac želi da igra u nekom Superhero filmu. To je trenutno jedan od najuspešnijih žanrova i samo budala ili ekstremno bogata individua ne bi želela. To nas dovodi do jednog glumca koji je već glumio u dva “superhero” ostvarenja: Batman V Superman i Watchmen. E pa iznenadićete se kog lika sada želi da glumi.

 

Jeffrey Dean Morgan je odličan glumac i sigurno ga se sećate kao Negan-a iz serijala “Walking Dead”. Međutim, pored te uloge, on je glumio i akcionog anti-heroja “Comedian” u filmu “Watchmen”, a manju (ali veoma važnu) ulogu imao je u filmu Batman V Superman.

 

Za Malo Mračna Verzija Batman-a

 

Nakon debakla kroz koji je prošao Batman V Superman šuškalo se da će baš ovaj glumac da preuzme Batman-ov plašt. Plan je bio da glumi oca glavnog junaka u filmu “Flashpoint” gde bi poznati akcioni heroj “Flash” iskoristio svoje moći i otputovao unazad kroz vreme, tamo slučajno promenio nešto i tako aktivirao malo drugačiju budućnost. U toj budućnosti bi u uličici živote izgubili Martha Wayne i Bruce Wayne, a njegov otac bi postao Batman. Samo što bi to bio Batman koji pravdu deli pištoljima i ne preza da oduzme život.

 

Međutim, film je ušao u “produkcijski pakao” i neće iz njega izaći neko vreme.

 

Neće Opet Da Glumi “The Comedian” Ali Ste Blizu

 

Ovaj lik je bio jedan od najomiljenijih u filmu “Watchmen”. Međutim, taj lik je veoma sličan onom koji bi ovaj glumac voleo da tumači u nekom od novih filmova.

“Jedini DC lik koji bi voleo da tumačim je Lobo. On je opak, brutalan, i lik pun testosterona. A Marvel? Pa ne znam. Svi njihovi likovi jednostavno funkcionišu…”

 

Ko je Lobo?

 

Taj lik je supe-jaki lovac na glave sa udaljene planete. Poslednji je od svoje vrste jer je (prosto) poubijao sve ostale sa njegove planete… Vozi motor, izgleda kao najstereotipniji bajker koga možete da zamislite i nastao je osamdesetih godina prošlog leta. Princip ovog lika liči na Punisher-a. Jedan od retkih likova je koji bi mogli po snazi da pariraju Superman-u.

 

Da li mislite da bi se ovakav lik dopao običnom gledaocu koji pojma nema o stripovima?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *