MoviesTV ShowsUncategorized

Guardians Of The Galaxy Vol. 2

Guardians of the galaxy vol.2 bi trebao da dođe u naše bioskope oko 5 maja sledeće godine. Još uvek ne postoji zvanični datum za Srbiju, pa to postavljamo kao pretpostavku. Inače film je deo Marvelovog Filmskog Univerzuma i kao takav pada u grupu naučne fantastike i komedije. Prati sudbinu Starlorda (Chriss Pratt) i njegovih kompanjona.

Prošli deo je izašao pre dve godine i niko nije znao šta da očekuje. Likovi su bazirani na istoimenom stripu koji niko nije čitao. Tako da se u našoj zemlji nije ni reklamirao kako treba, a na prve projekcije su išli samo oni koji prate filmska dešavanja, pa su eto morali da odgledaju.
Ja sam bio jedan od takvih. Otišao u prazan bioskop i odgledao film u praznoj dvorani. Prvi put, da se projekcija u bioskopu daje samo u moju čast. Mogu da kažem da sam tada uživao u filmu, nisam bio oduševljen, ali sam uživao. Film koji je bio pre svega alat koji može da posluži da vas potpuno odvoji od svakodnevnice i utopi u svoj svet prepun vanzemaljskih svetova i njihovih stanovnika u hiljadu boja i oblika.

Priča

Priča je prilično prosta i odvija se oko glavnog protagonista, Starlorda, koji je poreklom sa naše Zemlje. Kidnapovan je dok je bio mali i odgajan je od strane svemirskih plaćenika, pa je i sam postao jedan od njih. Uz njega tu su i ratnica Gamora, mali rakun Rocket, drvo koje priča Groot i ratoborni bukvalista Drax. Ta grupica, od totalni nneznanaca, polako postaje jedan od najboljih timova – Zaštitnika Galaksije.
Drugi deo bi trebao da razvije ljubavnu priču između Gamore i Starlorda, objasni ko je Starlordov otac i razvije dalje ostale glavne likove. Inače, kako glasine kažu, njemu je ćale neka živa planeta (holivud…) – čik da vidim kako će to da objasne.

Ekipa?

E tu ovaj film sija. Glumačka ekipa se zasniva na najvećim imenima u holivudu. Tu su Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel (kao Grootov glas), Dave Bautista (Inače bivši rvač, ali mnogo disciplinovan čovek, te je postao baš dobar glumac), Kurt Russell (kao Starlordov otac – HA!) i Sylvester Stallone (još uvek je nepoznato koga će Roki da glumi).

Iskreno, Marvel nije do sada mnogo pogrešio, što se tiče filmova. Po prom trejleru, film će biti, ako ništa drugo, fenomenalna komedija. Šta drugo reći, nego, uživajte u filmu, gde god bili.

TREJLER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *