MoviesUncategorized

Čuvari Plaže

Da li ovo možemo svrstati u rubliku verovali ili ne, ne znam, ali dobijamo film Čuvari Plaže već u maju sledeće godine. Likovi filma će biti isti kao u seriji, samo sa promenjenom glumačkom ekipom. Radnja neće biti ni nalik originalnoj, već će više podsećati na 21st Jump Street. Tako da možete da očekujete tipičnu Američku komediju sa primesama originala, dodatim čisto iz poštovanja (marketinga).

Radnja Filma

Film će biti komedija u kojoj će glavni likovi koje igraju Dwayne The Rock Johnson i Zac Efron, rešavati problem pronađenog leša u njihovom zalivu. Biće to parada mišića i potamljenih tela sa jedne strane i slow motion prikaza nasmejanih, zadihanih i ohoho napupelih omladinki, sa druge strane. Sudeći po trejleru, mislim.

Žalosno je samo to, što se ni u jednom jedinom filmu, Rocku ne dozvoljava da glumi. Svaki put je on jedna te ista osoba, akioni heroj sa smislom za humor. Slična stvar je i sa Zacom. Oba čoveka znaju itekako da glume, ali im se ne pruža šansa za to. Rock je to i dokazao filmom “Walking Tall” koji je jedini film, koji se bavi iole ozbiljnom temom.

Da ne dužimo mnogo, možete pogledati TREJLER i uživajte, gde god bili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *